Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Levante Las Planas (313107) - FC Baza (308792) » 732735338: T76/J5/VII

Liga 732735338 Información oficial sobre el partido 732735338 en Hattrick

29.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / VII.531 (38567)

FC Levante Las Planas Alineación oficial del equipo 'FC Levante Las Planas' en el partido 1 - 1 FC Baza Alineación oficial del equipo 'FC Baza' en el partido
0 - 1 Jesús Pinos (32')
Romuald Jofre (36') 1 - 1
FC Levante Las Planas Alineación oficial del equipo 'FC Levante Las Planas' en el partido 1 - 1 FC Baza Alineación oficial del equipo 'FC Baza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Levante Las Planas Alineación oficial del equipo 'FC Levante Las Planas' en el partido 2 - 1 FC Baza Alineación oficial del equipo 'FC Baza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Levante Las Planas

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Luis Muro Cerezo sempre és una garantia. Al minut 36, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Romuald Jofre marcar el 1 - 1 per al Las Planas.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amaro Rancaño! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Las Planas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Mahedero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Alejandro Caler.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jerzy Dąbrówka va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant José Alejandro Caler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matute Ballestrini va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Micaël Barraud del Las Planas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alejandro Rangel va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

FC Baza

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Pinos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Baza va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Naël Grossemy va desviar el xut final de 高 (Gao) 明庆 (Mingqing) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Enrique Garrido va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Baza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Felipe Borau va quedar-se sol davant el porter Naël Grossemy, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jesús Pinos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Leheren Berterretxe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Madoz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Alejandro Guahardo-Fajardo de Baza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.