Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilfalé F. C (1460441) - market software mataro (1436881) » 732735230: T76/J6/VII

Liga 732735230 Información oficial sobre el partido 732735230 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.529 (38565)

Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido 2 - 3 market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido
0 - 1 Afonso Pinho Jr. (20')
Mauro Hualde (23') 1 - 1
1 - 2 Antonio Manuel de la Mota (35')
Francisco Bilbao Ubillos (58') 2 - 2
2 - 3 David Schaller (61')
Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido 2 - 3 market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido 1 - 6 market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilfalé F. C

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Mauro Hualde facilitava les coses al Castilfalé amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 58 una excel·lent centrada de Javier Roca va arribar a Francisco Bilbao Ubillos, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En 周 (Zhou) 友辉 (Youhui) del Castilfalé ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Castilfalé Justiniano Cossio quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

market software mataro

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Afonso Pinho Jr. de software va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del software va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio Manuel de la Mota, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en David Schaller que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a software.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Tito Molina va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Afonso Pinho Jr. va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mika Matinheikki va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): software quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Angelantonio Cavagnola va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): software va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador David Schaller va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolter Wessemius de software la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.