Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guarchico Football Group (121402) - Scouts-Huelva (1419419) » 732733898: T76/J8/VII

Liga 732733898 Información oficial sobre el partido 732733898 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.505 (38541)

Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido 0 - 2 Scouts-Huelva Alineación oficial del equipo 'Scouts-Huelva' en el partido
0 - 1 Aldo Tonfoni (75')
0 - 2 Ricky Huben (89')
Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido 0 - 2 Scouts-Huelva Alineación oficial del equipo 'Scouts-Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido 1 - 3 Scouts-Huelva Alineación oficial del equipo 'Scouts-Huelva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarchico Football Group

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roxelio Aragunde va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rafa Millán, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafa Millán va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nicanor Casalini va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Scouts-Huelva

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aldo Tonfoni es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ricky Huben de Scouts-Huelva va fer un bon esprint per escapar-se de Víctor Martín Díaz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Efisio Bosi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guarchico. La jugada d'estratègia del Scouts-Huelva per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Efisio Bosi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Ricky Huben va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patricio Valdero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Efisio Bosi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aldo Tonfoni.