Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoMesPlastic (1436877) - Gotham City Night (776454) » 732733314: T76/J3/VII

Liga 732733314 Información oficial sobre el partido 732733314 en Hattrick

15.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VII.495 (38531)

NoMesPlastic Alineación oficial del equipo 'NoMesPlastic' en el partido 2 - 0 Gotham City Night Alineación oficial del equipo 'Gotham City Night' en el partido
Quirze Daudí (30') 1 - 0
Raúl Valenciaga (35') 2 - 0
NoMesPlastic Alineación oficial del equipo 'NoMesPlastic' en el partido 2 - 0 Gotham City Night Alineación oficial del equipo 'Gotham City Night' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NoMesPlastic Alineación oficial del equipo 'NoMesPlastic' en el partido 2 - 1 Gotham City Night Alineación oficial del equipo 'Gotham City Night' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoMesPlastic

Goles Goles

  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): Al 30 minuts, El NoMesPlastic va fer el 1-0. En Quirze Daudí va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Raúl Valenciaga va incrementar l'avantatge de NoMesPlastic amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): NoMesPlastic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Quirze Daudí va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eusebio Navarro.
  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Bachar El-Amrani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de NoMesPlastic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Vicente Pinillos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Muntadas va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NoMesPlastic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vicente Pinillos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Muntadas per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eusebio Navarro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Gotham City Night

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Guillem Falgueras quasi redueix la diferència al marcador al minut 52, però una gran estirada d'en Ramón Murillo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Marrón de Gotham amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Pablo Gener.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Paco Marrón se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.