Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Vicar (1420019) - Deeslayer R.C.D. (493161) » 732727503: T76/J6/VII

Liga 732727503 Información oficial sobre el partido 732727503 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.391 (38427)

Atlético de Vicar Alineación oficial del equipo 'Atlético de Vicar' en el partido 0 - 1 Deeslayer R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Deeslayer R.C.D.' en el partido
0 - 1 Félix Correia (42')
Atlético de Vicar Alineación oficial del equipo 'Atlético de Vicar' en el partido 0 - 1 Deeslayer R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Deeslayer R.C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Vicar Alineación oficial del equipo 'Atlético de Vicar' en el partido 2 - 1 Deeslayer R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Deeslayer R.C.D.' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Vicar

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Ganogald va ridiculitzar a en Serge Djitowou amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Álvez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Víctor Meléndez Valdés va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Edmundo Buxán, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Alejandro Luis Saenz Romero de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 63, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ordoitz Eleta.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Ordoitz Eleta de Atlético va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Deeslayer R.C.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Félix Correia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deeslayer va anar a parar a la dreta de l'atac on en Soriya Som, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.