Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Albacete (1432904) - FC GPB (1420729) » 732727250: T76/J13/VII

Liga 732727250 Información oficial sobre el partido 732727250 en Hattrick

24.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 13 / VII.386 (38422)

Racing Albacete Alineación oficial del equipo 'Racing Albacete' en el partido 1 - 1 FC GPB Alineación oficial del equipo 'FC GPB' en el partido
0 - 1 Óscar Unzueta (28')
Iván Claravalls (68') 1 - 1
Racing Albacete Alineación oficial del equipo 'Racing Albacete' en el partido 1 - 1 FC GPB Alineación oficial del equipo 'FC GPB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Albacete Alineación oficial del equipo 'Racing Albacete' en el partido 3 - 1 FC GPB Alineación oficial del equipo 'FC GPB' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Albacete

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Albacete aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Iván Claravalls va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Terenci Gelmà va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 26, i va passar la pilota a Angel Tasev, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Albacete Daniel Medina Mendoza quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Albacete la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Albacete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Iván Claravalls, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Albacete va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Miguel Insiodo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Albacete va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Terenci Gelmà va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Angel Tasev de Albacete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attilio Raganato de Albacete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC GPB

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bernat Cortada va anar directament als peus de Óscar Unzueta que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): GPB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Chema Carrió va desviar el xut final de Iván Ramírez de Mora després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Prudencio Sáenz Ruiz va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GPB va anar a parar a la dreta de l'atac on en Prudencio Sáenz Ruiz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): GPB van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Steven Hardinge no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Taracena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.