Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raicescalcomania (1583649) - Amigos del VAR C.F. (994035) » 732725896: T76/J11/VII

Liga 732725896 Información oficial sobre el partido 732725896 en Hattrick

10.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 11 / VII.362 (38398)

raicescalcomania Alineación oficial del equipo 'raicescalcomania' en el partido 4 - 1 phelipens Alineación oficial del equipo 'phelipens' en el partido
Henoc Baixas (32') 1 - 0
1 - 1 Javier Valdaliso (39')
Germán Spínola (59') 2 - 1
黄 (Huang) 崇雨 (Chongyu) (63') 3 - 1
Sergio Cruz (65') 4 - 1
raicescalcomania Alineación oficial del equipo 'raicescalcomania' en el partido 4 - 1 phelipens Alineación oficial del equipo 'phelipens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
raicescalcomania Alineación oficial del equipo 'raicescalcomania' en el partido 3 - 1 phelipens Alineación oficial del equipo 'phelipens' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raicescalcomania

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): raicescalcomania va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Henoc Baixas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): raicescalcomania prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Germán Spínola va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): raicescalcomania va augmentar la diferència quan 黄 (Huang) 崇雨 (Chongyu) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Sergio Cruz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Loaysa va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Henoc Baixas de raicescalcomania va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Alfonso Sanz La Losa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Sergio Cruz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Silas Bastian Neumann-Altendorf va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Sanz La Losa de raicescalcomania es va guanyar la targeta groga merescudament.

phelipens

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Javier Valdaliso va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): phelipens va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Armando Restrepo va desviar el xut final de Marc Jover després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Javier Valdaliso va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 264 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Diego Armando Restrepo es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 38 va aturar un penal a Ehrhard Zinsberger.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): phelipens va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Pepito Diezma Dillanes va quedar-se sol davant el porter Diego Armando Restrepo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Noboa.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ehrhard Zinsberger de phelipens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.