Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ce atLETICO BALEARES (996117) - quinto regimiento (777917) » 732724806: T76/J4/VII

Liga 732724806 Información oficial sobre el partido 732724806 en Hattrick

22.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VII.343 (38379)

ce atLETICO BALEARES Alineación oficial del equipo 'ce atLETICO BALEARES' en el partido 0 - 3 quinto regimiento Alineación oficial del equipo 'quinto regimiento' en el partido
0 - 1 Eduardo Heras Hermosilla (34')
0 - 2 Antonio Larrauri (40')
0 - 3 Pablo Garategui (57')
ce atLETICO BALEARES Alineación oficial del equipo 'ce atLETICO BALEARES' en el partido 0 - 3 quinto regimiento Alineación oficial del equipo 'quinto regimiento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ce atLETICO BALEARES Alineación oficial del equipo 'ce atLETICO BALEARES' en el partido 3 - 3 quinto regimiento Alineación oficial del equipo 'quinto regimiento' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ce atLETICO BALEARES

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Marciano Peñalver va estar a punt d'empatar per a atLETICO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Llorenç Raspall va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, David Altuna va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): atLETICO va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Lucas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Llorenç Raspall va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Víctor Terrer no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En David Altuna no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Galán.

quinto regimiento

Goles Goles

  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eduardo Heras Hermosilla va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fernando Maeso Sánchez per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, regimiento va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Antonio Larrauri, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al 57 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a regimiento augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Garategui es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del regimiento que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Garategui, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Raül Colobran de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Rafael Cocón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Samuel Galarza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 48 per Piero Salgado va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Pablo Garategui quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Cocón, però la pilota va topar amb el travesser.