Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pibes (777408) - SONS OF ATM (311412) » 732722226: T76/J4/VII

Liga 732722226 Información oficial sobre el partido 732722226 en Hattrick

22.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VII.297 (38333)

pibes Alineación oficial del equipo 'pibes' en el partido 0 - 2 SONS OF ATM Alineación oficial del equipo 'SONS OF ATM' en el partido
0 - 1 Juan Jesús Villayuste (60')
0 - 2 Pedro Alcubilla (78')
pibes Alineación oficial del equipo 'pibes' en el partido 0 - 2 SONS OF ATM Alineación oficial del equipo 'SONS OF ATM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pibes Alineación oficial del equipo 'pibes' en el partido 2 - 0 SONS OF ATM Alineación oficial del equipo 'SONS OF ATM' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pibes

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): pibes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Renán Aguilera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a pibes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Girona, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Florin-Adrian Ștefaniuc va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pibes Renán Aguilera quasi va assolir l'empat al minut 73 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Josep Girona no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florin-Adrian Ștefaniuc de pibes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SONS OF ATM

Goles Goles

  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Juan Jesús Villayuste va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a SONS.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 en Ismael Zambrano va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pedro Alcubilla podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Joan Compte va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): SONS van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Pedro Alcubilla no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SONS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ismael Zambrano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Goicolejea de SONS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.