Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els invatibles (800971) - CASTAÑA FC (1592927) » 732717310: T76/J6/VII

Liga 732717310 Información oficial sobre el partido 732717310 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.209 (38245)

Els invatibles Alineación oficial del equipo 'Els invatibles' en el partido 1 - 1 CASTAÑA FC Alineación oficial del equipo 'CASTAÑA FC' en el partido
0 - 1 Rubén Larra (34')
Carlos Menéndez (35') 1 - 1
Els invatibles Alineación oficial del equipo 'Els invatibles' en el partido 1 - 1 CASTAÑA FC Alineación oficial del equipo 'CASTAÑA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Els invatibles Alineación oficial del equipo 'Els invatibles' en el partido 5 - 1 CASTAÑA FC Alineación oficial del equipo 'CASTAÑA FC' en el partido
Es un cenizo 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els invatibles

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Carlos Menéndez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. invatibles empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): invatibles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Budia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Artús Mateu.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): invatibles va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Ramón Budia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego San Pedro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Navarro va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Artús Mateu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Carlos Menéndez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de invatibles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elías Bornes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CASTAÑA FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CASTAÑA eren letals, i Rubén Larra va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Medina Davila que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Alberto Medina Davila de CASTAÑA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.