Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Cydonia F.C (124940) - ATLETICO INVERNALIA (487184) » 732717256: T76/J6/VII

Liga 732717256 Información oficial sobre el partido 732717256 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.208 (38244)

Atlético de Cydonia F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia F.C' en el partido 0 - 2 ATLETICO INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO INVERNALIA' en el partido
0 - 1 Rodrigo Climent (32')
0 - 2 Joaquín Cantos (57')
Atlético de Cydonia F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia F.C' en el partido 0 - 2 ATLETICO INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO INVERNALIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético de Cydonia F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia F.C' en el partido 0 - 6 ATLETICO INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO INVERNALIA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Cydonia F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 12, però en León Abellón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

ATLETICO INVERNALIA

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rodrigo Climent quedar desmarcat i marcar per a INVERNALIA al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 57, INVERNALIA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joaquín Cantos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Ziargi Etxaurre va estar a punt de posar per davant a INVERNALIA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Filipe Cores va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Ziargi Etxaurre va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 25 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 25 la va desaprofitar Piero Lasso de INVERNALIA, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joaquín Cantos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joaquín Cantos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Piero Lasso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. INVERNALIA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Rodrigo Climent quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Filipe Cores, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillem Torner.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Climent de INVERNALIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Guillem Torner de INVERNALIA per doble groga al minut 31.