Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

guardians de la torre (797302) - Pingüinos Voladores (990223) » 732717031: T76/J6/VII

Liga 732717031 Información oficial sobre el partido 732717031 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.204 (38240)

guardians de la torre Alineación oficial del equipo 'guardians de la torre' en el partido 0 - 5 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
0 - 1 Sebastian Czernecki (16')
0 - 2 Ullrich Witzendorf (29')
0 - 3 Pitt Scherz (37')
0 - 4 Diego Maroto (63')
0 - 5 Sebastian Czernecki (83')
guardians de la torre Alineación oficial del equipo 'guardians de la torre' en el partido 0 - 5 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
guardians de la torre Alineación oficial del equipo 'guardians de la torre' en el partido 2 - 1 Pingüinos Voladores Alineación oficial del equipo 'Pingüinos Voladores' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guardians de la torre

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pingüinos. La jugada d'estratègia del guardians per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Apraze Urkaregi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Echerreaga de guardians es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Pingüinos Voladores

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El porter de Pingüinos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sebastian Czernecki va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Haxhi Tahiraga estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ullrich Witzendorf va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 29.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Pitt Scherz va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pingüinos i marcant el 0 - 3.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): En Diego Maroto va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Pingüinos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sebastian Czernecki aconseguint el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Isidoro Piedra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ioan Fodoca de Pingüinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.