Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

makala FC (309212) - Trameros F.C. (1417240) » 732716620: T76/J1/VII

Liga 732716620 Información oficial sobre el partido 732716620 en Hattrick

01.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VII.197 (38233)

makala FC Alineación oficial del equipo 'makala FC' en el partido 2 - 4 Trameros F.C. Alineación oficial del equipo 'Trameros F.C.' en el partido
0 - 1 Pedro Ocón (8')
Răzvan-Daniel Știucă (14') 1 - 1
1 - 2 Miguel Urrea (37')
1 - 3 Miguel Urrea (39')
1 - 4 Iago Adrián Cabes (40')
Răzvan-Daniel Știucă (53') 2 - 4
makala FC Alineación oficial del equipo 'makala FC' en el partido 2 - 4 Trameros F.C. Alineación oficial del equipo 'Trameros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
makala FC Alineación oficial del equipo 'makala FC' en el partido 2 - 1 Trameros F.C. Alineación oficial del equipo 'Trameros F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,2 % 12,6 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

makala FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 14 (Gol de falta): Al minut 14, makala van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Răzvan-Daniel Știucă va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Răzvan-Daniel Știucă de makala va demostrar les seves habilitats al minut 53 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de makala va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Salvador Galcerà, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): makala va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Jordi Desguanechs va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrei Pelin de makala la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Trameros F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 8, en Miguel Urrea del Trameros va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pedro Ocón que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Urrea va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Miguel Urrea de Trameros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Trameros augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Iago Adrián Cabes es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Daniel-Marius Grigorovici va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Crispín Portadego. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 274 Minuto 31 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 31 la va desaprofitar Rubén Hererra de Trameros, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roberto Plaza Ruiz després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Angel Chernev va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Rubén Hererra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Trameros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.