Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porcino FC (1335504) - Deportivo de la Joroña (119290) » 732716081: T76/J7/VII

Liga 732716081 Información oficial sobre el partido 732716081 en Hattrick

13.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VII.187 (38223)

Frenahaybache F.C Alineación oficial del equipo 'Frenahaybache F.C' en el partido 3 - 1 Deportivo de la Joroña Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la Joroña' en el partido
Jaume Pi (5') 1 - 0
Sergio Pérez-Cid (7') 2 - 0
2 - 1 Hermenegild Çabastida (9')
Romano Antayo (83') 3 - 1
Frenahaybache F.C Alineación oficial del equipo 'Frenahaybache F.C' en el partido 3 - 1 Deportivo de la Joroña Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la Joroña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frenahaybache F.C Alineación oficial del equipo 'Frenahaybache F.C' en el partido 2 - 0 Deportivo de la Joroña Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la Joroña' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frenahaybache F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Rafael Toro Díaz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Frenahaybache, Jaume Pi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 7 (Gol de falta): Sergio Pérez-Cid va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 7 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Romano Antayo de Frenahaybache va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. La jugada d'estratègia del Frenahaybache per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jaume Pi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Selmo Amás, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Valderas al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xenxo Maragoto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jaume Pi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Sergio Pérez-Cid, el jugador de Frenahaybache va ser expulsat al minut 82.

Deportivo de la Joroña

Goles Goles

  • 153 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, Hermenegild Çabastida va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Deportivo en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fernando Farnés va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Farnés va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carles Xavier Marfà es va comportar com un juvenil al minut 90 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.