Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piruclub FC (1459623) - Racing Segoviano (488523) » 732715938: T76/J13/VII

Liga 732715938 Información oficial sobre el partido 732715938 en Hattrick

24.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 13 / VII.184 (38220)

Piruclub FC Alineación oficial del equipo 'Piruclub FC' en el partido 0 - 0 Racing Segoviano Alineación oficial del equipo 'Racing Segoviano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piruclub FC Alineación oficial del equipo 'Piruclub FC' en el partido 2 - 1 Racing Segoviano Alineación oficial del equipo 'Racing Segoviano' en el partido
Tiene mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piruclub FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Fabian Hanghiuc va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Piruclub se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Fabian Hanghiuc va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Piruclub.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Piruclub per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Ignacio Rebolledo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Francisco Largoet del Piruclub ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Piruclub va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sabas Ove en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Puig Egido, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Piruclub per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Largoet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edo Paratore va estar a punt d'avançar els locals al minut 88 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Racing Segoviano

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sigmar Stäblein que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Eduardo Helguera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sigmar Stäblein no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Guillermo Fáix de Segoviano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alesander Aurtenetxea de Segoviano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36 del partit, Guillermo Fáix de l'equip Segoviano, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Arévalo Morales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.