Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palma SP (1593816) - Red Bull Alcover (491882) » 732715162: T76/J1/VII

Liga 732715162 Información oficial sobre el partido 732715162 en Hattrick

01.06.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VII.171 (38207)

Palma SP Alineación oficial del equipo 'Palma SP' en el partido 1 - 3 Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido
0 - 1 Alejandro Cabo (34')
Iván Martínez de Felipe (39') 1 - 1
1 - 2 Diego Gascón (44')
1 - 3 Alejandro Cabo (66')
Palma SP Alineación oficial del equipo 'Palma SP' en el partido 1 - 3 Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palma SP Alineación oficial del equipo 'Palma SP' en el partido 1 - 1 Red Bull Alcover Alineación oficial del equipo 'Red Bull Alcover' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palma SP

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Palma amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Iván Martínez de Felipe en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Iván Martínez de Felipe de Palma va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bruno Ross que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Palma per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Bruno Ross va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56 en Javier Jesús Sánchez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Ross de Palma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Red Bull Alcover

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Alcover el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alejandro Cabo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Diego Gascón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Alcover.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Alcover per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alejandro Cabo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Genís Bou va deixar a José María Ojalvo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Alcover va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Diego Gascón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.