Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kuxkies F.C. (773614) - Comuna STK (1588209) » 732713476: T76/J13/VII

Liga 732713476 Información oficial sobre el partido 732713476 en Hattrick

24.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 13 / VII.140 (38176)

Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido 1 - 1 Comuna STK Alineación oficial del equipo 'Comuna STK' en el partido
Juan De Cangas (5') 1 - 0
1 - 1 Víctor Cilaurren (38')
Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido 1 - 1 Comuna STK Alineación oficial del equipo 'Comuna STK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido 1 - 1 Comuna STK Alineación oficial del equipo 'Comuna STK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 21,9 % 51,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuxkies F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Kuxkies amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan De Cangas, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kuxkies va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eugèni Ferriol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kuxkies sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Robustiano Martínez Castro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kuxkies van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Robustiano Martínez Castro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Roger Tubau va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arsèni Sanfeliu.

Comuna STK

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): L'entrenador de Comuna es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Víctor Cilaurren era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Víctor Joara va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Eugèni Ferriol va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Raúl Pérez García de Comuna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.