Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thrompa's txtarra (1599353) - CIMARRON EVFIJS CD (1592053) » 732709320: T76/J8/VII

Liga 732709320 Información oficial sobre el partido 732709320 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.66 (38102)

Thrompa's txtarra Alineación oficial del equipo 'Thrompa's txtarra' en el partido 4 - 1 CIMARRON EVFIJS CD Alineación oficial del equipo 'CIMARRON EVFIJS CD' en el partido
0 - 1 Norm Brain (5')
Arnt Harry Grønn (39') 1 - 1
Arnt Harry Grønn (51') 2 - 1
Arnt Harry Grønn (79') 3 - 1
Alexandre Obrador (83') 4 - 1
Thrompa's txtarra Alineación oficial del equipo 'Thrompa's txtarra' en el partido 4 - 1 CIMARRON EVFIJS CD Alineación oficial del equipo 'CIMARRON EVFIJS CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Thrompa's txtarra Alineación oficial del equipo 'Thrompa's txtarra' en el partido 9 - 0 CIMARRON EVFIJS CD Alineación oficial del equipo 'CIMARRON EVFIJS CD' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thrompa's txtarra

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Thrompas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Arnt Harry Grønn en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 120 Minuto 51 (Gol de falta): Arnt Harry Grønn va donar a Thrompas un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Thrompas va augmentar la diferència quan Arnt Harry Grønn no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alexandre Obrador va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Ion-Adrian Colonescu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Kevin Gabitzer del Thrompas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Barrera per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Avelino Pieres va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Niklas Trohe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Arnt Harry Grønn de Thrompas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CIMARRON EVFIJS CD

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Norm Brain va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 5, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CIMARRON, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ibrahim Adjobi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CIMARRON va quedar sense poder incrementar el seu marcador.