Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Benidorm (118505) - VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD (1335136) » 732709074: T76/J6/VII

Liga 732709074 Información oficial sobre el partido 732709074 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.62 (38098)

C.D. Benidorm Alineación oficial del equipo 'C.D. Benidorm' en el partido 0 - 2 VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD Alineación oficial del equipo 'VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD' en el partido
0 - 1 Guillem Amenós (44')
0 - 2 Constantino Pérez Puig (69')
C.D. Benidorm Alineación oficial del equipo 'C.D. Benidorm' en el partido 0 - 2 VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD Alineación oficial del equipo 'VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Benidorm Alineación oficial del equipo 'C.D. Benidorm' en el partido 2 - 0 VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD Alineación oficial del equipo 'VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Benidorm

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Manolo Arrebola gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Juan Manuel Bestué va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Benidorm va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alejandro Sandoval va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Manuel Bestué va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Benidorm va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alejandro Sandoval va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Sandoval es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

VALLECAS TEAM NSDRILEÑOD

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Guillem Amenós es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): NSDRILEÑOD va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Guillem Amenós, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Constantino Pérez Puig que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): NSDRILEÑOD va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vicente Romero Romero va desviar el xut final de Aridani Elguero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): NSDRILEÑOD van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Xusto Outeda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xusto Outeda de NSDRILEÑOD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.