Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vodka Júniors (486555) - Guayakill de España (1433786) » 732706567: T76/J8/VII

Liga 732706567 Información oficial sobre el partido 732706567 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.17 (38053)

Vodka Júniors Alineación oficial del equipo 'Vodka Júniors' en el partido 0 - 4 Guayakill de España Alineación oficial del equipo 'Guayakill de España' en el partido
0 - 1 Alberto Budia (7')
0 - 2 Arturo Roselló (23')
0 - 3 Sebastián Abanqueiro (64')
0 - 4 Marc Verdú (77')
Vodka Júniors Alineación oficial del equipo 'Vodka Júniors' en el partido 0 - 4 Guayakill de España Alineación oficial del equipo 'Guayakill de España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vodka Júniors Alineación oficial del equipo 'Vodka Júniors' en el partido 1 - 4 Guayakill de España Alineación oficial del equipo 'Guayakill de España' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vodka Júniors

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Sandoa Martínez de Garro va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 30 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Júniors va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 86 que Abdelmajid Issine no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zoubaïr Talbi de Júniors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Guayakill de España

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Guayakill va ser finalitzada des de l'esquerra per Alberto Budia al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Guayakill sempre confia amb les genialitats d'en Arturo Roselló; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 64, en Arturo Roselló la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sebastián Abanqueiro que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marc Verdú, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pancracio Carpente al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arturo Roselló va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Marc Verdú, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guayakill va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Samuel Foix va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manuel Aceña, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Javier Galquio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.