Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los chucos (435936) - Los Watus FC (1584610) » 732706565: T76/J7/VII

Liga 732706565 Información oficial sobre el partido 732706565 en Hattrick

13.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VII.17 (38053)

los chucos Alineación oficial del equipo 'los chucos' en el partido 1 - 3 Los Watus FC Alineación oficial del equipo 'Los Watus FC' en el partido
Luis Antonio Anduaga (8') 1 - 0
1 - 1 Jesús Reales (40')
1 - 2 Álvaro Gatell (47')
1 - 3 Álvaro Gatell (57')
los chucos Alineación oficial del equipo 'los chucos' en el partido 1 - 3 Los Watus FC Alineación oficial del equipo 'Los Watus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los chucos Alineación oficial del equipo 'los chucos' en el partido 3 - 2 Los Watus FC Alineación oficial del equipo 'Los Watus FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los chucos

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Luis Antonio Anduaga de chucos, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El chucos ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Jaén, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a chucos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Antonio Anduaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): chucos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 70 que Bonaventura Andurell no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): chucos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan César Pulgar va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bonaventura Andurell va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Joxepo Sorarun de chucos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joxepo Sorarun va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Los Watus FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Miliano Ozores Rey entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Watus, un peu providencial d'en Jesús Reales va situar el 1-1 al panell digital.
  • 170 Minuto 47 (Gol de falta): Watus va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Álvaro Gatell.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Watus per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 57. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Álvaro Gatell. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Montes León va ridiculitzar a en Salvador Suárez amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jesús Reales de Watus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Gumiel.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Vicente Fernández de Watus es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.