Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEPASOS FC (1431054) - castilla barajas (1436723) » 732706448: T76/J6/VII

Liga 732706448 Información oficial sobre el partido 732706448 en Hattrick

06.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VII.15 (38051)

PEPASOS FC Alineación oficial del equipo 'PEPASOS FC' en el partido 5 - 2 castilla barajas Alineación oficial del equipo 'castilla barajas' en el partido
Daniel del Páramo (12') 1 - 0
Jesús Fornos (22') 2 - 0
Pau Creixell (23') 3 - 0
3 - 1 Gerardo Quintana (24')
3 - 2 Lucas Francés (80')
Jaime Aso (81') 4 - 2
Víctor Manuel Olaya (90') 5 - 2
PEPASOS FC Alineación oficial del equipo 'PEPASOS FC' en el partido 5 - 2 castilla barajas Alineación oficial del equipo 'castilla barajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PEPASOS FC Alineación oficial del equipo 'PEPASOS FC' en el partido 4 - 1 castilla barajas Alineación oficial del equipo 'castilla barajas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEPASOS FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a PEPASOS va ser Daniel del Páramo.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): PEPASOS va augmentar la diferència quan Jesús Fornos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pau Creixell va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 23, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del PEPASOS, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jaime Aso es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Víctor Manuel Olaya va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PEPASOS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jordi Baella va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Fornos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Jaume Arnau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pau Creixell va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

castilla barajas

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PEPASOS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gerardo Quintana la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del castilla es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 24.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Lucas Francés va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 80 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PEPASOS. La jugada d'estratègia del castilla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel Rinconete va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Julián Galdós va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): castilla van seguir progressant per la banda dreta. Antonio Ortiz el Mozo va tenir la seva oportunitat al minut 53, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Gotzon Etxenengarai de castilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.