Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castello, (1595407) - Hesh Blacks (490514) » 732706353: T76/J10/VII

Liga 732706353 Información oficial sobre el partido 732706353 en Hattrick

03.08.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 10 / VII.13 (38049)

General Moragues Alineación oficial del equipo 'General Moragues' en el partido 5 - 4 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
Alejandro Arévalo (6') 1 - 0
Clement Andronic (7') 2 - 0
2 - 1 Leonides Medinilla (21')
Clement Andronic (44') 3 - 1
Clement Andronic (49') 4 - 1
4 - 2 Raúl Nora (67')
4 - 3 Marco Southcott (71')
Clement Andronic (78') 5 - 3
5 - 4 Tomáš Prachař (82')
General Moragues Alineación oficial del equipo 'General Moragues' en el partido 5 - 4 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
General Moragues Alineación oficial del equipo 'General Moragues' en el partido 1 - 4 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
Tiene mucha potra 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

General Moragues

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Nardo Vilariño va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alejandro Arévalo, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Moragues va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Clement Andronic des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Moragues va aconseguir el 3 - 1 quan Clement Andronic va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Moragues va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Clement Andronic va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 78 minuts quan Nardo Vilariño va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Clement Andronic, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Romero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Moragues va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Clement Andronic, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Bru Vall de Moragues va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Bru Vall va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Hesh Blacks

Goles Goles

  • 151 Minuto 21 (Gol por el centro): Blacks van mostrar una bona compenetració quan al minut 21 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Leonides Medinilla va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Blacks va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Raúl Nora, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marco Southcott de Blacks va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 3 al marcador.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors de Blacks no defallien en cap moment. Producte d'això, en Tomáš Prachař va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Raúl Nora amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Bernadetas Gabšys ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Tomáš Prachař va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Javier Vidal Moragas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonides Medinilla de Blacks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernadetas Gabšys de Blacks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.