Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ricochets (988417) - Uñaps fc (796964) » 732706062: T76/J8/VII

Liga 732706062 Información oficial sobre el partido 732706062 en Hattrick

20.07.2024 15:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VII.8 (38044)

TIGRES DE MALAGA Alineación oficial del equipo 'TIGRES DE MALAGA' en el partido 4 - 3 Uñaps fc Alineación oficial del equipo 'Uñaps fc' en el partido
Emilio Castrovido (20') 1 - 0
1 - 1 Raúl Carmona (25')
Santiago Cabrio (43') 2 - 1
2 - 2 Carlos García Castris (47')
Mihai Iojă (79') 3 - 2
3 - 3 Dorando Crudo (83')
Sergio Gebali (89') 4 - 3
TIGRES DE MALAGA Alineación oficial del equipo 'TIGRES DE MALAGA' en el partido 4 - 3 Uñaps fc Alineación oficial del equipo 'Uñaps fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TIGRES DE MALAGA Alineación oficial del equipo 'TIGRES DE MALAGA' en el partido 7 - 0 Uñaps fc Alineación oficial del equipo 'Uñaps fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TIGRES DE MALAGA

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Uñaps. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Emilio Castrovido la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TIGRES es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 20.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): TIGRES, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Santiago Cabrio per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Ramón Galves estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mihai Iojă va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 79.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Gebali ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TIGRES es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Manuel Cistenas va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Masthan Sefrioui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Santiago Cabrio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ramón Galves va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TIGRES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Masthan Sefrioui al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Gebali va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Uñaps fc

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Uñaps al minut 25. Raúl Carmona va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Dorando Crudo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Uñaps, un peu providencial d'en Carlos García Castris va situar el 2-2 al panell digital.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dorando Crudo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fecund Salisachs de Uñaps va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Marsán.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Carmona de Uñaps la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raúl Carmona va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.