Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Librería Day (772748) - Club deportivo Sedojos (1593576) » 732705541: T76/J3/VI

Liga 732705541 Información oficial sobre el partido 732705541 en Hattrick

15.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VI.1023 (15341)

CF Librería Day Alineación oficial del equipo 'CF Librería Day' en el partido 1 - 4 Club deportivo Sedojos Alineación oficial del equipo 'Club deportivo Sedojos' en el partido
0 - 1 Carlos Recio Martín (19')
0 - 2 Adun Chaiya (29')
Anders Hansson (30') 1 - 2
1 - 3 Pedro Rentería (51')
1 - 4 Adun Chaiya (76')
CF Librería Day Alineación oficial del equipo 'CF Librería Day' en el partido 1 - 4 Club deportivo Sedojos Alineación oficial del equipo 'Club deportivo Sedojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Librería Day Alineación oficial del equipo 'CF Librería Day' en el partido 2 - 0 Club deportivo Sedojos Alineación oficial del equipo 'Club deportivo Sedojos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Librería Day

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Librería va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Anders Hansson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Anders Hansson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Librería se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sergio Santibáñez no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tomàs Galobart va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Club deportivo Sedojos

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CluDeSED prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Carlos Recio Martín.
  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de CluDeSED Adun Chaiya va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ignacio Doñamaría va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 51, CluDeSED va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pedro Rentería.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bertijn Batı va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adun Chaiya la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CluDeSED va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ekmeleddin Eryılmaz va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CluDeSED va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bertijn Batı, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bertijn Batı va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 50. En Jordi Puig va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Adun Chaiya de CluDeSED va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.