Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VilaCity FC (1457592) - Malaga Devils (1365953) » 732705336: T76/J8/VI

Liga 732705336 Información oficial sobre el partido 732705336 en Hattrick

20.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VI.1019 (15337)

VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido 0 - 0 Malaga Devils Alineación oficial del equipo 'Malaga Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido 0 - 1 Malaga Devils Alineación oficial del equipo 'Malaga Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaCity FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Josoa Rasinaliarison va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ignacio Echeandía va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Roy Smyth. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): VilaCity van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 59 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Johannes Karl Gniech no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip VilaCity Waldir Huallpacuna quasi marca al minut 60 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Josoa Rasinaliarison l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VilaCity, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Lyle Brickenstein va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hugo Philippon, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zeinal Al-Dardour de VilaCity va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Malaga Devils

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Joseba Aiuriauriarte de Malaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.