Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hammerville FC (1585901) - Leones de Colina Larga (797408) » 732705067: T76/J12/VI

Liga 732705067 Información oficial sobre el partido 732705067 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / VI.1014 (15332)

Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido 0 - 1 Leones de Colina Larga Alineación oficial del equipo 'Leones de Colina Larga' en el partido
0 - 1 Miguel Martínez Sancho (19')
Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido 0 - 1 Leones de Colina Larga Alineación oficial del equipo 'Leones de Colina Larga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido 2 - 0 Leones de Colina Larga Alineación oficial del equipo 'Leones de Colina Larga' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hammerville FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valentin Zyabkin va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Terjo Rautiainen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Claudio Pennesi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Hammerville va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paolo Canziani no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Freddy Sánchez hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Raúl Fernández va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Inokentii Kutsenko va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Hammerville enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Claudio Pennesi va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Inokentii Kutsenko quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Raúl Fernández va estar a punt d'empatar per a Hammerville quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Terjo Rautiainen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sieciech Liberacki de Hammerville amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Leones de Colina Larga

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Leones. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Miguel Martínez Sancho xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Leones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaime Coronas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Leones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de César Candenas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El Leones va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Jaime Coronas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Martínez Sancho, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Gomila de Leones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.