Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. Zaragoza (308051) - Gabaldua (437840) » 732701970: T76/J7/VI

Liga 732701970 Información oficial sobre el partido 732701970 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.959 (15277)

R. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R. Zaragoza' en el partido 3 - 2 Gabaldua Alineación oficial del equipo 'Gabaldua' en el partido
0 - 1 Cem Arıçel (10')
Ellert Nytorp (31') 1 - 1
Ellert Nytorp (36') 2 - 1
2 - 2 Landuin Fenske (54')
Gualtiero Mumoli (78') 3 - 2
R. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R. Zaragoza' en el partido 3 - 2 Gabaldua Alineación oficial del equipo 'Gabaldua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R. Zaragoza' en el partido 4 - 0 Gabaldua Alineación oficial del equipo 'Gabaldua' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Zaragoza

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Zaragoza s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ellert Nytorp que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Zaragoza s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Ellert Nytorp per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Zaragoza va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 78 Gualtiero Mumoli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dan Beca va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Bernt Berni del Zaragoza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yousef Goli estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ellert Nytorp, als 48 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Efe Can Berk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aurică Ciobanu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Omar Arroyo de Zaragoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Gabaldua

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Cem Arıçel de Gabaldua va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Landuin Fenske va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 54, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gabaldua, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Gabaldua va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Juan Jesús Romero Osborne va quedar-se sol davant el porter Dino Silvestroni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Marini Maranga va encarar al porter al 81, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Balthasar de Steenwinkel de Gabaldua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.