Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cantabria_F.C. (1421719) - Real Sanchinarro (434575) » 732700741: T76/J8/VI

Liga 732700741 Información oficial sobre el partido 732700741 en Hattrick

20.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VI.937 (15255)

Cantabria_F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantabria_F.C.' en el partido 3 - 1 Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido
Gil Prats (39') 1 - 0
Silvano Golpe (41') 2 - 0
2 - 1 Ciprian Ciobică (76')
Maurizio Scotto (89') 3 - 1
Cantabria_F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantabria_F.C.' en el partido 3 - 1 Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cantabria_F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantabria_F.C.' en el partido 2 - 0 Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantabria_F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gil Prats ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cantabria_F.C. es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cantabria_F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Silvano Golpe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Cantabria_F.C. va aconseguir el 3 - 1 quan Maurizio Scotto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Cantabria_F.C. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maurizio Scotto en un 1 contra 1 amb el porter Jairo Humberto Santos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Silvano Golpe de Cantabria_F.C. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Peter Wulf gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Jaume Terrades una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Jairo Humberto Santos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Cabasés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Sanchinarro

Goles Goles

  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Ciprian Ciobică va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Silvano Golpe.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sanchinarro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Azər Əliyev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sanchinarro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ciprian Ciobică, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 78, un contraatac del Sanchinarro no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ciprian Ciobică perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.