Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Toful (1417129) - UNDPOLLUO CF. (1366538) » 732699096: T76/J2/VI

Liga 732699096 Información oficial sobre el partido 732699096 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VI.908 (15226)

F.C. Toful Alineación oficial del equipo 'F.C. Toful' en el partido 1 - 1 UNDPOLLUO CF. Alineación oficial del equipo 'UNDPOLLUO CF.' en el partido
Juan Carlos González (17') 1 - 0
1 - 1 Fernando García Castris (48')
F.C. Toful Alineación oficial del equipo 'F.C. Toful' en el partido 1 - 1 UNDPOLLUO CF. Alineación oficial del equipo 'UNDPOLLUO CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Toful Alineación oficial del equipo 'F.C. Toful' en el partido 3 - 0 UNDPOLLUO CF. Alineación oficial del equipo 'UNDPOLLUO CF.' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Toful

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Toful s'avançava en el marcador després que en Juan Carlos González xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Toful va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Albert Fleix va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 25 podia haver acabat en gol, però Jesús Irisarri va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julian Wesser va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Olivér Teszler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Carlos González s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Malo Ezpeleta de Toful va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UNDPOLLUO CF.

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): UNPOLL va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kevin Olmos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando García Castris que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kike Martín va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 10. En Fernando García Castris va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Fernán Núñez Chacón va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): El jugador visitant Bruno Durante va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 31 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.