Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Jorpa Athletic (1585725) - Zyprexa (1599809) » 732697985: T76/J4/VI

Liga 732697985 Información oficial sobre el partido 732697985 en Hattrick

22.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VI.888 (15206)

Real Jorpa Athletic Alineación oficial del equipo 'Real Jorpa Athletic' en el partido 6 - 0 Zyprexa Alineación oficial del equipo 'Zyprexa' en el partido
Eloi Marful (24') 1 - 0
Eloi Marful (34') 2 - 0
Cosmin Alexandru (35') 3 - 0
Eloi Marful (57') 4 - 0
Jiří Jirák (66') 5 - 0
Per Paulsson (90') 6 - 0
Real Jorpa Athletic Alineación oficial del equipo 'Real Jorpa Athletic' en el partido 6 - 0 Zyprexa Alineación oficial del equipo 'Zyprexa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Jorpa Athletic Alineación oficial del equipo 'Real Jorpa Athletic' en el partido 4 - 0 Zyprexa Alineación oficial del equipo 'Zyprexa' en el partido
Tiene suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Jorpa Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eloi Marful ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Athletic es posava per davant 1 a 0.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts, Eloi Marful va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cosmin Alexandru va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eloi Marful progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jiří Jirák, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Athletic.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Per Paulsson va posar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 23, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Curt Perrick sempre els tira per la dreta i en Roberto Bude, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Bude al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Josep Oliveras va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eloi Marful de Athletic va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jiří Jirák que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Jiří Jirák gairebé va marcar per a Athletic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Baltazar Umięcki. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eloi Marful de Athletic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Cosmin Alexandru de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zyprexa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zyprexa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sauro Forestan va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrián Pérez de Lucas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gonzalo González Carvajal va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diamantis Tsouchtras de Zyprexa es va guanyar la targeta groga merescudament.