Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atletico Repecho (1600493) - Los Rekaxel (1600849) » 732696989: T76/J7/VI

Liga 732696989 Información oficial sobre el partido 732696989 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.870 (15188)

Club Atletico Repecho Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Repecho' en el partido 0 - 1 Los Rekaxel Alineación oficial del equipo 'Los Rekaxel' en el partido
0 - 1 Alexandru Neicu (5')
Club Atletico Repecho Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Repecho' en el partido 0 - 1 Los Rekaxel Alineación oficial del equipo 'Los Rekaxel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atletico Repecho Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Repecho' en el partido 0 - 1 Los Rekaxel Alineación oficial del equipo 'Los Rekaxel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico Repecho

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Conor Martyn va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Atletico van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 62 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jon Walter, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però 勇人 (Hayato) 宮崎 (Miyazaki) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Çağlar Meneviş va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Manel Chiriboga de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Laurentino Martins Abreu de Atletico va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Los Rekaxel

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Adán Calderón va descol·locar totalment la defensa contrària i Alexandru Neicu no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 15 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 15 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alexandru Neicu no va ser aprofitada per en Padiav Barzekar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vicente Bermeo de Rekaxel es va guanyar la targeta groga merescudament.