Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Andreu FC (1367149) - Chels F.C. (1420425) » 732694523: T76/J6/VI

Liga 732694523 Información oficial sobre el partido 732694523 en Hattrick

06.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VI.826 (15144)

Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 0 - 3 Chels F.C. Alineación oficial del equipo 'Chels F.C.' en el partido
0 - 1 Enrico Notaro (3')
0 - 2 Enrico Notaro (29')
0 - 3 Loris Capra (56')
Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 0 - 3 Chels F.C. Alineación oficial del equipo 'Chels F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 1 - 3 Chels F.C. Alineación oficial del equipo 'Chels F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andreu FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Andreu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Panteleimon Leptoyiannos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Andreu Enlil Kamo quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Simone Tinti l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Reinhard Niffenegger va ser clau en la jugada d'atac de Andreu al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mbidji Kamidi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Enlil Kamo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kosma Siwy va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Htike Kyaw Oo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Andreu al minut 68.

Chels F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Chels es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Enrico Notaro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, Chels va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrico Notaro.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Loris Capra de Chels va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Alejandro Horachita quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquín Ollarves, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Loris Capra va deixar a Kosma Siwy assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.