Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Ludo (799890) - U.D. Las Palmas de Canarias (991108) » 732689017: T76/J2/VI

Liga 732689017 Información oficial sobre el partido 732689017 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VI.728 (15046)

Club Ludo Alineación oficial del equipo 'Club Ludo' en el partido 1 - 0 U.D. Las Palmas de Canarias Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Palmas de Canarias' en el partido
José Portal (33') 1 - 0
Club Ludo Alineación oficial del equipo 'Club Ludo' en el partido 1 - 0 U.D. Las Palmas de Canarias Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Palmas de Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Ludo Alineación oficial del equipo 'Club Ludo' en el partido 0 - 1 U.D. Las Palmas de Canarias Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Palmas de Canarias' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Ludo

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El porter de Ludo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, José Portal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ludo va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Portal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ludo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Deya va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Javier Deya quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Patrici Alabart va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ludo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Josèp Paniello va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marc Bonjorn, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

U.D. Las Palmas de Canarias

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Ferdynand Rydlewski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Jesús Cernadas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Mullu Narváez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Francisco Jesús Cernadas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Nélson Vicente Oliveira des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Márton Ollé va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Francisco Jesús Cernadas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Corrado Minozzi va fer una jugada per la banda esquerra, però Francisco Jesús Cernadas va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El UDLP creava perill des de la dreta al minut 90, però en Francisco Jesús Cernadas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alejandro Bustos desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ferdynand Rydlewski de UDLP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.