Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New JayJay Team (49207) - Atletico Mallorca FC (994776) » 732688995: T76/J9/VI

Liga 732688995 Información oficial sobre el partido 732688995 en Hattrick

27.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VI.727 (15045)

New JayJay Team Alineación oficial del equipo 'New JayJay Team' en el partido 4 - 2 Atletico Mallorca FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Mallorca FC' en el partido
Alexander Niedermann (33') 1 - 0
1 - 1 Truman Irwin (35')
Alfredo Salazar Rojas (37') 2 - 1
Esteban Salinas (56') 3 - 1
3 - 2 Mihai Şorlea (80')
Aderbal Morbidelli (83') 4 - 2
New JayJay Team Alineación oficial del equipo 'New JayJay Team' en el partido 4 - 2 Atletico Mallorca FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Mallorca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New JayJay Team Alineación oficial del equipo 'New JayJay Team' en el partido 3 - 2 Atletico Mallorca FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Mallorca FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,6 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New JayJay Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alexander Niedermann va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del JayJay, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del JayJay contenien la respiració mentre en Alfredo Salazar Rojas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Esteban Salinas va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): JayJay va aconseguir el 4 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Esteban Salinas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Aderbal Morbidelli que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Esteban Salinas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de JayJay.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Aderbal Morbidelli va marxar per velocitat al minut 32 i va fer una passada de la mort a Alfredo Salazar Rojas, però aquest va fallar.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Weng Tong Tong va sorprendre Patricio Weinberg amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abel Kapalu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Esteban Salinas de JayJay va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atletico Mallorca FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El Atletico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Truman Irwin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Un mica després, Mihai Şorlea de Atletico va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Cleriguet va desviar el xut final de Cameron Francq després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En José Cleriguet va fer una estirada espectacular al minut 84, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Mihai Şorlea.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 90, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Yannick Rödgen.