Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Caserinha (1588760) - Atlético Badajoz (1432244) » 732688876: T76/J8/VI

Liga 732688876 Información oficial sobre el partido 732688876 en Hattrick

20.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 8 / VI.725 (15043)

U.D Caserinha Alineación oficial del equipo 'U.D Caserinha' en el partido 2 - 1 Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido
0 - 1 Víctor Visa (27')
Valerian Tobias Kadletz (80') 1 - 1
Jesús Barboza (83') 2 - 1
U.D Caserinha Alineación oficial del equipo 'U.D Caserinha' en el partido 2 - 1 Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D Caserinha Alineación oficial del equipo 'U.D Caserinha' en el partido 2 - 0 Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Caserinha

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Alarabi Bergaretxea va pentinar un córner cap al segon pal que Valerian Tobias Kadletz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Corria el minut 83 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Barboza, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Amb 16 minuts disputats, Nils Haugan gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Miguel Namauleg va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Sergio Valcarcel va estar a punt d'empatar per a Caserinha quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Namauleg va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pere Casahuga va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): Nils Haugan va llançar una falta directa al minut 73 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Fabricio Canalizo gairebé va marcar per a Caserinha des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herculano Ribeiro Marques.

Atlético Badajoz

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Recadero Martel de Atlético va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Víctor Visa, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Recadero Martel, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): El Atlético va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alberto Mouré Romanillos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 32, però Nahuel Torres Losada va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atlético sortien al contraatac. La falta llançada per Nahuel Torres Losada va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Atlético van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Víctor Visa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.