Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amman Tehran (312410) - Atlético Ispal (314567) » 732686648: T76/J12/VI

Liga 732686648 Información oficial sobre el partido 732686648 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / VI.685 (15003)

Amman Tehran Alineación oficial del equipo 'Amman Tehran' en el partido 3 - 0 Atlético Ispal Alineación oficial del equipo 'Atlético Ispal' en el partido
David Patiño (23') 1 - 0
Sergio Morlanes (48') 2 - 0
Alfonso Castellanos (81') 3 - 0
Amman Tehran Alineación oficial del equipo 'Amman Tehran' en el partido 3 - 0 Atlético Ispal Alineación oficial del equipo 'Atlético Ispal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Amman Tehran Alineación oficial del equipo 'Amman Tehran' en el partido 6 - 1 Atlético Ispal Alineación oficial del equipo 'Atlético Ispal' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amman Tehran

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de David Patiño, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Amteh va augmentar la diferència quan Sergio Morlanes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Amteh a 3 - 0. Alfonso Castellanos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Patiño de Amteh va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Fahmi Younsi que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Amteh va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Alberto Pardo Martínez va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En David Patiño, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Atlético, però Diego Deu no va poder encertar el xut.

Atlético Ispal

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Nedim Siler que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ramón Tarantino al minut 30 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Carlos José Gia quasi aconsegueix empatar per Atlético al minut 34, però Pepe Marcel Ros va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlético va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Nedim Siler no va poder controlar.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nedim Siler va intentar anar-se'n per velocitat al minut 77 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.