Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pirules FC (993384) - JCR SPORTIVE (1436374) » 732686307: T76/J11/VI

Liga 732686307 Información oficial sobre el partido 732686307 en Hattrick

10.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 11 / VI.679 (14997)

Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 3 - 0 JCR SPORTIVE Alineación oficial del equipo 'JCR SPORTIVE' en el partido
Egor Panshin (31') 1 - 0
Egor Panshin (43') 2 - 0
Jeremias Machado (66') 3 - 0
Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 3 - 0 JCR SPORTIVE Alineación oficial del equipo 'JCR SPORTIVE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 6 - 1 JCR SPORTIVE Alineación oficial del equipo 'JCR SPORTIVE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirules FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Pirules prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Egor Panshin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Egor Panshin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pirules i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jeremias Machado, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Pirules.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Pirules va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Egor Panshin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Egor Panshin de Pirules va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Eliader Fenelus es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egor Panshin de Pirules la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

JCR SPORTIVE

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Alessandro Traisci va estar a punt de posar per davant a JCR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Radostin Vasilev va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de JCR, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En James Beirne va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Luis Sánchez va entorpir al marcador d'en Ognyan Milanov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Zygfryd Krzciuk va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de James Beirne va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 290 Minuto 59 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Jesús Crexell era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 59. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 250 Minuto 70 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de JCR van pujar a rematar. Però en Jesús Crexell la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.