Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At Banyalbufar (1421032) - nuevo kantera junior (1419724) » 732684387: T76/J6/VI

Liga 732684387 Información oficial sobre el partido 732684387 en Hattrick

06.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VI.645 (14963)

At Banyalbufar Alineación oficial del equipo 'At Banyalbufar' en el partido 1 - 2 nuevo kantera junior Alineación oficial del equipo 'nuevo kantera junior' en el partido
0 - 1 Oluf Holst (33')
Carlo Panzarino (35') 1 - 1
1 - 2 József Krizsán (56')
At Banyalbufar Alineación oficial del equipo 'At Banyalbufar' en el partido 1 - 2 nuevo kantera junior Alineación oficial del equipo 'nuevo kantera junior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At Banyalbufar Alineación oficial del equipo 'At Banyalbufar' en el partido 0 - 1 nuevo kantera junior Alineación oficial del equipo 'nuevo kantera junior' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Banyalbufar

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Banyalbufar va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Carlo Panzarino la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 12 minuts, el Banyalbufar va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlos Valenciano va marxar de Andi Arginao en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Banyalbufar van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Banyalbufar Daniel-Cristian Mariaşiu quasi marca al minut 51 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Herve Cid l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Alexis Bucquet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Banyalbufar van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Leon van Helmond no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

nuevo kantera junior

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de kantera Oluf Holst va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en József Krizsán de kantera va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Flavio Santioni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Andi Arginao va poder marcar per a kantera en un servei de cantonada picat per en David Levora quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Alexandru Tilvic, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. kantera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.