Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almoines C.F. (307546) - racing santander 21 (1600919) » 732683477: T76/J2/VI

Liga 732683477 Información oficial sobre el partido 732683477 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VI.629 (14947)

Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido 1 - 2 racing santander 21 Alineación oficial del equipo 'racing santander 21' en el partido
Mikaël Dervaux (6') 1 - 0
1 - 1 Juan Báez (69')
1 - 2 Salvador Oliveras (89')
Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido 1 - 2 racing santander 21 Alineación oficial del equipo 'racing santander 21' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido 0 - 3 racing santander 21 Alineación oficial del equipo 'racing santander 21' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almoines C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mikaël Dervaux rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Angel Shandarov, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Angel Shandarov? Un error clamorós seu va donar a Salvador Oliveras una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Almoines, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Thomas Österholm va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Dietrich de Almoines es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tonči Vošten de Almoines es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Thomas Dietrich va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

racing santander 21

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): racing van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 69, quan Juan Báez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): racing agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Salvador Oliveras amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Salvador Oliveras va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Felipe Parreño sol davant la porteria al minut 33, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diego Medina Davila ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Salvador Oliveras va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Diego Medina Davila, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 82 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Hauke Liebenau quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrick Rowand.