Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazatormentas FC (1579297) - manodepintura (490799) » 732682888: T76/J9/VI

Liga 732682888 Información oficial sobre el partido 732682888 en Hattrick

27.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VI.618 (14936)

Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 3 - 0 manodepintura Alineación oficial del equipo 'manodepintura ' en el partido
Taras Zavyalov (43') 1 - 0
Taras Zavyalov (69') 2 - 0
Marco Fernández Roces (90') 3 - 0
Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 3 - 0 manodepintura Alineación oficial del equipo 'manodepintura ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 10 - 0 manodepintura Alineación oficial del equipo 'manodepintura ' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 10.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazatormentas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cazatormentas contenien la respiració mentre en Taras Zavyalov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Cazatormentas va obtenir un penal al minut 69, que va llançar a la perfecció Taras Zavyalov. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Cazatormentas va aconseguir el 3 - 0 quan Marco Fernández Roces va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Bertín Amigó arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cazatormentas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Miguel Egurrola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Marco Fernández Roces, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Paul Eichinger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

manodepintura

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Luis Rajoy va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vicente Castelltelsor va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Luis Rajoy.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvestre Mayorga de manodepintura amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88 del partit, José Luis Rajoy de l'equip manodepintura, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.