Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IMPERIALISTA_FC (1589154) - Calaflores FC. (1460365) » 732682145: T76/J6/VI

Liga 732682145 Información oficial sobre el partido 732682145 en Hattrick

06.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VI.605 (14923)

IMPERIALISTA_FC Alineación oficial del equipo 'IMPERIALISTA_FC' en el partido 1 - 2 Calaflores FC. Alineación oficial del equipo 'Calaflores FC.' en el partido
0 - 1 Albin Łyczak (50')
0 - 2 Ernő Pokorni (51')
Juan Aneiros (66') 1 - 2
IMPERIALISTA_FC Alineación oficial del equipo 'IMPERIALISTA_FC' en el partido 1 - 2 Calaflores FC. Alineación oficial del equipo 'Calaflores FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IMPERIALISTA_FC Alineación oficial del equipo 'IMPERIALISTA_FC' en el partido 1 - 1 Calaflores FC. Alineación oficial del equipo 'Calaflores FC.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IMPERIALISTA_FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El IMPERIALISTA_FC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Aneiros va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): IMPERIALISTA_FC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Felipe Sierra Morales va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 25 minuts, el IMPERIALISTA_FC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Martin Schlechter de IMPERIALISTA_FC va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Oscar Welander que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Calaflores FC.

Goles Goles

  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Albin Łyczak que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ernő Pokorni, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Juha Salonpää va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Darjan Bukošek, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Darjan Bukošek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Constantin Bodişteanu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Darjan Bukošek al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, José Martínez de CALA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Arisa.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Darjan Bukošek de CALA es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Arisa de CALA va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".