Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Royal Football Foundation (47916) - Toga United (489886) » 732679344: T76/J6/VI

Liga 732679344 Información oficial sobre el partido 732679344 en Hattrick

06.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / VI.555 (14873)

Royal Football Foundation Alineación oficial del equipo 'Royal Football Foundation' en el partido 4 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
Maricel Paşca (11') 1 - 0
Emmanuel Barbara (13') 2 - 0
Frederic Vandenryt (31') 3 - 0
Eduardo Ortiz (44') 4 - 0
Royal Football Foundation Alineación oficial del equipo 'Royal Football Foundation' en el partido 4 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Football Foundation Alineación oficial del equipo 'Royal Football Foundation' en el partido 2 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Football Foundation

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Cristiano Mango el va rematar Maricel Paşca amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Emmanuel Barbara va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Foundation pel centre va donar un gran resultat: el gol de Frederic Vandenryt va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Foundation van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 0 mitjançant en Eduardo Ortiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Emmanuel Barbara una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de János Majtényi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alexander De Reytere va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Maricel Paşca, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Cristiano Mango gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però János Majtényi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alexander De Reytere. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Max-Felix Wachthaus de Foundation va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Max-Felix Wachthaus de Foundation per doble groga al minut 30.

Toga United

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jörn Stübler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Foundation. La jugada d'estratègia del United per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rodolphe Harmeier va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): United van sortir al contraatac amb encert al minut 74, però Eduardo Rascio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrea Treso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Andrea Treso la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de United havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.