Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The_Slim_Shadiers (1431010) - Búrdegas Team (994271) » 732677699: T76/J1/VI

Liga 732677699 Información oficial sobre el partido 732677699 en Hattrick

01.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VI.526 (14844)

The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 2 - 1 Búrdegas Team Alineación oficial del equipo 'Búrdegas Team' en el partido
0 - 1 Pepijn Michaux (13')
Tõnis Mahlaoks (28') 1 - 1
Carlos Ingunza (90') 2 - 1
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 2 - 1 Búrdegas Team Alineación oficial del equipo 'Búrdegas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 5 - 0 Búrdegas Team Alineación oficial del equipo 'Búrdegas Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Slim_Shadiers

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Tõnis Mahlaoks s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): The_Slim_Shadiers va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 90 Carlos Ingunza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jacek Gwoździk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de The_Slim_Shadiers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cristóbal Bernal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): En Giel Jutten treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 90 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Tõnis Mahlaoks de The_Slim_Shadiers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Búrdegas Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Pepijn Michaux donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Murillo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giel Jutten que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Daniel Murillo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martin Oskarsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Daniel Ramírez Guzmán va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Matouš Tuška després que el jugador de Búrdegas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.