Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pizarro Futbol Class (993374) - Nos vemos Baremos (1437165) » 732677490: T76/J4/VI

Liga 732677490 Información oficial sobre el partido 732677490 en Hattrick

22.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VI.522 (14840)

Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido 2 - 2 Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido
Alexander Hertwig (19') 1 - 0
1 - 1 Antonio Nájera (78')
Gianpaolo Beltrami (79') 2 - 1
2 - 2 Antonio Nájera (82')
Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido 2 - 2 Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido 0 - 2 Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pizarro Futbol Class

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Pizarro va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alexander Hertwig aconseguint el 1 - 0.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gianpaolo Beltrami ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pizarro es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Tamayo Vera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexander Hertwig va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pizarro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Taurino Roldán Rendon, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Pizarro van sortir al contraatac al minut 65, però Iván Eyundiano va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilles Chaboureau de Pizarro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Hertwig de Pizarro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nos vemos Baremos

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Antonio Nájera marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador visitant Antonio Nájera va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 82 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Florian Jakubiszyn va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Víctor Eyundiano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Antonio Madrona de Baremos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Toni Vizcarreto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Baremos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Baremos va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Florian Jakubiszyn que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Alberto de Quiñones va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.