Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Mithlond (492629) - HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. (1598541) » 732676950: T76/J9/VI

Liga 732676950 Información oficial sobre el partido 732676950 en Hattrick

27.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VI.512 (14830)

Inter de Mithlond Alineación oficial del equipo 'Inter de Mithlond' en el partido 3 - 2 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
Cirilio Cantalejo (36') 1 - 0
1 - 1 Gaudenty Gosk (40')
Cirilio Cantalejo (43') 2 - 1
2 - 2 John Weiss (77')
Simon Desmarest (82') 3 - 2
Inter de Mithlond Alineación oficial del equipo 'Inter de Mithlond' en el partido 3 - 2 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Inter de Mithlond Alineación oficial del equipo 'Inter de Mithlond' en el partido 7 - 0 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
Es un cenizo 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Mithlond

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Mithlond prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Cirilio Cantalejo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Corria el minut 43 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cirilio Cantalejo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 82 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Simon Desmarest llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Simon Desmarest va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 24, però el porter visitant Valerio Onieva el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Nikolaos Charalampakis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mithlond se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kick Stokvis va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xuan Rosado de Mithlond va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Houtan Allahverdi va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gaudenty Gosk va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. HERBALIFE posava el marcador 1 a 1.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Constantin-Simion Dorilă de HERBALIFE va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company John Weiss que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Serafín Maglioni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HERBALIFE que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paco Sala no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Samuel Spichtig estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): HERBALIFE va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gaudenty Gosk es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Adam Pietruś era fer passades de llarga distància. Al minut 86 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gaudenty Gosk però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.