Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bohorca fc. (1460350) - HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. (1598541) » 732676926: T76/J3/VI

Liga 732676926 Información oficial sobre el partido 732676926 en Hattrick

15.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VI.512 (14830)

bohorca fc. Alineación oficial del equipo 'bohorca fc.' en el partido 1 - 2 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
0 - 1 John Weiss (24')
0 - 2 Richard Läfvenling (37')
Ovidio Huerta (39') 1 - 2
bohorca fc. Alineación oficial del equipo 'bohorca fc.' en el partido 1 - 2 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bohorca fc. Alineación oficial del equipo 'bohorca fc.' en el partido 3 - 0 HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bohorca fc.

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passava el minut 39 del matx, quan l'atent Ovidio Huerta va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de bohorca a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Yakiv Vedmid va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Yakiv Vedmid de bohorca va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 31, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Ovidio Huerta de bohorca es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 38, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Fabrice Bernard hauria d'haver estat gol al minut 61 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francesco Ferraguzzi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Giancarlo van der Burgh, als 65 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del bohorca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giancarlo van der Burgh, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Frederik Michel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, 冯 (Feng) 瑞凯 (Ruikai) de bohorca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): Houtan Allahverdi de HERBALIFE va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company John Weiss que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Richard Läfvenling rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Houtan Allahverdi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Richard Läfvenling va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 57, i va passar la pilota a John Weiss, però aquest no va encertar a marcar.