Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mamabichos Team (774028) - Loire Ocean FC (1435469) » 732676648: T76/J3/VI

Liga 732676648 Información oficial sobre el partido 732676648 en Hattrick

15.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / VI.507 (14825)

Mamabichos Team Alineación oficial del equipo 'Mamabichos Team' en el partido 0 - 2 Loire Ocean FC Alineación oficial del equipo 'Loire Ocean FC' en el partido
0 - 1 Ştefan-Paul Bârleanu (74')
0 - 2 Moris Marro (76')
Mamabichos Team Alineación oficial del equipo 'Mamabichos Team' en el partido 0 - 2 Loire Ocean FC Alineación oficial del equipo 'Loire Ocean FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mamabichos Team Alineación oficial del equipo 'Mamabichos Team' en el partido 0 - 3 Loire Ocean FC Alineación oficial del equipo 'Loire Ocean FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamabichos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Mamabichos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Renan Salvatierra en un 1 contra 1 amb el porter Alex Pierelli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zétény Major va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Alex Pierelli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Valter Caleri va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mamabichos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zétény Major.

Loire Ocean FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 74 en Jakub Stypuła va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ştefan-Paul Bârleanu podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Moris Marro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Loire que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Albert Brekelmans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Grzegorz Kopka va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Grzegorz Kopka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Mykhailo Strontsitskiy va estar a punt de posar per davant a Loire amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Carrandi va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Ştefan-Paul Bârleanu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Loire va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nguyễn Bảo Đăng de Loire va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.