Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Illice Augusta (778000) - Cascajos F.C. (1435132) » 732675707: T76/J7/VI

Liga 732675707 Información oficial sobre el partido 732675707 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.490 (14808)

FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido 0 - 6 Cascajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos F.C.' en el partido
0 - 1 Juan Luis Salazar Rojas (19')
0 - 2 Pier Giorgio Orlandini (37')
0 - 3 Iván Pons Plana (39')
0 - 4 António Roque Custódio Santos (55')
0 - 5 António Roque Custódio Santos (81')
0 - 6 António Roque Custódio Santos (87')
FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido 0 - 6 Cascajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido 1 - 6 Cascajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Illice Augusta

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Augusta Onofrio Torchia quasi va assolir l'empat al minut 21 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Cibrán Sestai no oblidarà el que li va passar durant el minut 72. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gildenis Baia de Augusta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Don Bosteels de Augusta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cascajos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Luis Salazar Rojas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cascajos.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Ernesto Soutiño va pentinar un córner cap al segon pal que Pier Giorgio Orlandini va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Iván Pons Plana des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en António Roque Custódio Santos de Cascajos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 55 de partit.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Róbert Garaba va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a António Roque Custódio Santos, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 5.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per António Roque Custódio Santos va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Cascajos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Róbert Garaba va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nicola Dellagiacoma va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Dmitriy Fedulaev va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Evaristo Macabeo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Cascajos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Igor Maio va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nicola Dellagiacoma es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Igor Maio va marxar per velocitat al minut 79 i va fer una passada de la mort a Manolo Ezcurra, però aquest va fallar.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Evaristo Macabeo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dmitriy Fedulaev va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en António Roque Custódio Santos.