Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DTT Returns (1418786) - Inu F.C, (1368629) » 732675478: T76/J5/VI

Liga 732675478 Información oficial sobre el partido 732675478 en Hattrick

29.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / VI.486 (14804)

DTT Returns Alineación oficial del equipo 'DTT Returns' en el partido 2 - 1 Inu F.C, Alineación oficial del equipo 'Inu F.C,' en el partido
0 - 1 Iván Villarprego (34')
Fidel Cugat (56') 1 - 1
Andrea Roccucci (64') 2 - 1
DTT Returns Alineación oficial del equipo 'DTT Returns' en el partido 2 - 1 Inu F.C, Alineación oficial del equipo 'Inu F.C,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DTT Returns Alineación oficial del equipo 'DTT Returns' en el partido 3 - 0 Inu F.C, Alineación oficial del equipo 'Inu F.C,' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DTT Returns

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Fidel Cugat de Returns empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Returns contenien la respiració mentre en Andrea Roccucci s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Returns per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Blanco Atienza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Andrea Roccucci tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 38 minuts, en Sancho Chaves no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Returns enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sancho Chaves, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andrea Roccucci va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Blanco Atienza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Franciszek Heda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Andrea Roccucci de Returns va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Inu F.C,

Goles Goles

  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Iván Villarprego de F.C, va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alexandru Văcălie va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Juan de Dios Plain quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.